Stockholms-Kulturfestival-We-Are-Sthlm-2013_Gustav
Dags för en av årets roligaste vandringar. Det är alltid roligt och viktigt att nattvandra, men en av de lite mer ovanlig och spännande är Stockholms Kulturfestival / We Are Stockholm. Sista veckan innan skolorna öppnar och alla barnen ska tas från sin lyckliga fria tid under sommaren till en grå och trist verklighet fylld av matematik med bokstäver, ointressanta personer som gjorde något ointressant något ointressant årtal… öhm, jag tror jag spårade ur… Ska det bli en härlig och spännande vecka fylld av roligheter och halvsena nätter, sjungade artister, god mat och häng med kompisar.

Den åldersgrupp som Nattvandrarna riktar sig mot mest är runt tonåren, det är inte så exakt, men de flesta av dem som brukar vara ute och röra på sig, kommer att göra det inne i stockholm.

Så, en rolig nattvandring att se fram emot, den som kommer vara kontaktperson och Samordnare är Janne och om du är intresserad av att vandra kan du anmäla dig till eventet här: https://www.facebook.com/events/959597970816137/

http://kulturfestivalen.stockholm.se/