image

Det har varit lite stökigt i Salem på kvällarna sen förra helgen så det skulle behövas lite folk på stan. Det är jättebra om folk vill gå ut och gå med oss på fredag den 29:e januari, men det är också bra om man bara tar lite kvällspromenader, kanske ta en extra lång tur med hunden och lite sånt. Bara att det är folk ute brukar göra att de som vill bråka håller sig lugna och det är ungar som bråkat med varandra så är det vuxna i närheten så brukar det ha en lugnande effekt.

Vill man vara nattvandrare och låna en sjukt tjusig, gul, jacka och strosa runt en kväll och snacka skit med glada och trevliga människor så är man välkommen till Unkan, Ungdomens hus, Huset, eller vad man vill kalla det klockan 19.00 på fredag.

Vill man anmäla sig innan kan man kika på kontaktsidan här eller på vår finfina Facebook-sida. Man kan också helt enkelt dyka upp och säga hej.

Man måste så klart inte gå runt hela natten om man inte vill, och man kan komma senare också om man vill det.

Det är du som är nattvandrare.  Det är en ganska vanlig missuppfattning att vi är en grupp folk som är nattvandrare och att det alltid är samma som är ute, men hela idén med nattvandrarna är att det är vuxna, många är föräldrar, som tycker det är viktigt att barn och ungdomar i kommunen har det bra. Så det är du som är nattvandrare. Jag gillar personligen att se mig som en snäll Batman när jag är ute, de ända gadgets vi har är ficklampa, vattenflaskor, förstahjälpen och godisklubbor, men det klarar man sig ganska långt på.

Kram på just precis dig och välkommen på fredag.