10429823_414839905386097_6547246272635576408_n

Vårat gäng var mycket neråt Mölle och Garnudden där det hade sagts att det antagligen skulle vara en del ungdommar och det var det mycket riktigt. När vi kom ner till Garnudden hade Polisen precis kommit dit och hällt ut de alkoholhaltiga drycker som fanns och höll på att prata med ungdommarna. De fick såklart lite gnäll, skäll och lite småkorkade verbala påhopp av några av de som var där, för det var lite upprört, men jag som inte är ungdom med nyhälld öl måste nog säga att de poliser som var på plats var hur bra som helst. De tog sig tiden att förklara, de var lugna, erfarna och kompetenta helt enkelt. Rätt folk på rätt plats tycker jag.

Resten av kvällen hängde vi mest vid brasa och snackade skit med mer eller mindre fulla ungdomar, delade ut vatten och klubbor till de som behövde sånt och hade det riktigt trevligt. Det var några som var lite arg-fulla, men de flesta var jättetrevliga, frågade vad vi gör när vi nattvandrar och några var helt inne på att också börja nattvandra när de blev lite äldre, det var några som ville starta en ungdomsgrupp också. 🙂 De brydde sig om varandra, och kom och hämtade oss när det var folk som var lite för runda under fötterna för att knalla runt på bryggorna och någon som mådde dåligt.

Det andra gänget hade haft lite problem med folk som var fulla, dumma och jobbiga, men det var bara vuxna, barn och ungdomar var vettiga och rara.

 

Så på det hela taget var det lite stökigt med många fulla människor, men de allra flesta var trevliga, och på det hela taget var det en mycket bra kväll för oss.

 

(knyckte bilden, jag tyckte den var så fin. :))